Türkiye’ye geldiğinde havalimanında secde eden Gazzeli baba yine duygulandırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybettiği sanılan oğluyla birlikte Türkiye’ye gelen ve uçaktan iner inmez şükür secdesi eden Gazzeli baba konuştu. Sağlık Bakanı Koca, duygulandıran görüntüleri paylaştı.

İşgalci İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik soykırım amaçlayan saldırılarda yaralan oğlunun tedavisi için Türkiye'ye 6'ncı tahliyede Ankara'ya getirilen kafile içerisinde yer alan Gazzeli Muhammed Nemnem, havalimanında uçaktan iner inmez şükür secdesi etmişti.

BAKAN KOCA DUYGULANDIRAN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Secde görüntüsüyle izleyen herkesi hüzünlendiren Gazzeli baba Nemnem, yeni açıklamalarıyla da duygulandırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, oğlunun tedavisi için bir süre daha Türkiye’de kalacak Gazzeli baba hakkında bir video paylaştı.

Bakan Koca, X hesabındaki paylaşımına şu notu düştü;

Gazzeli baba, hayatını kaybettiği sanılan evladıyla birlikte Türkiye’de. Gazze’de imkânsız hale gelen sağlık hizmetlerini, Ankara Şehir Hastanesinde kavuştukları şartları ve oğlunun durumunu anlatıyor, Sn. Cumhurbaşkanımıza ve milletimize minnettarlığını, ülkemize gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ediyor. Oğluna ve kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...