Türkiye'nin konuştuğu hastane skandalında çarpıcı detay! Temizlikçi elindeki video ile şantaj yapmış

Düzenleyen:
Türkiye'nin konuştuğu hastane skandalında çarpıcı detay! Temizlikçi elindeki video ile şantaj yapmış

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Ataşehir’deki özel hastanede çekilen skandal videolar Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı, 4 kişi hakkında tutuklama talebi var. Tepki çeken görüntülerin yer aldığı videoyu kendi telefonuna aktaran temizlikçinin de hastaneden şantajla para talep ettiği ortaya çıktı.

İstanbul Ataşehir’deki özel hastanede hastalara eziyet edildiğini gösteren görüntülere ilişkin 7'si İstanbul, biri Samsun ve diğeri de Bursa'da olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, sorgularında videoyu 'şaka' ve 'eğlence' olsun diye çektiklerini söyledi.

GÖRÜNTÜLERİ TELEFONUNA ATAN TEMİZLİKÇİ HASTANEYE ŞANTAJ YAPTI

Görüntülerin İ.E.A. tarafından kaydedildiği, temizlik görevlisi M.Y’nin de videoyu kendi telefonuna atıp daha sonra hastaneden şantajla para talep ettiği aktarıldı.Gelen videolu e-Posta üzerine harekete geçen hastane yönetiminin, 26 Şubat 2022 tarihinde savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Savcılığın ise evrakı kolluk kuvvetine 29 Ağustos'ta gönderdiği ifade edildi.

Türkiye'nin konuştuğu hastane skandalında çarpıcı detay! Temizlikçi elindeki video ile şantaj yapmış

4 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ

Adliyeye sevk edilen şahıslardan 2'si serbest bırakılırken yaşlı hastanın üzerine para koyan Ali E'nin de aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklanma talebiyle, diğerleri de adli kontrol şartıyla hâkimliğe sevk edildi. Öte yandan, hastanede görüntüsü çekilen yaşlı kadının olaydan 4-5 ay sonra vefat ettiği ve bir üvey oğlunun olduğu ortaya çıktı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...