Türk kökenli vekilden ırkçı Avusturyalı'ya ders gibi cevap!

/ Kaynak: DHA
Türk kökenli vekilden ırkçı Avusturyalı'ya ders gibi cevap!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Alev Korun, aşırı sağcı Avusturya Özgürlük Partisi FPÖ milletvekilleriyle siyasi arenada çok kez karşı karşıya gelerek mücadele etmek durumunda kaldı.

nbsp;Yeşiller Partisi Milletvekili Alev Korun, Facebook'ta aşırı sağcı Avusturya Özgürlük Partisi (FPÖ) sempatizanı ile karşı karşıya geldi. Türk kökenli Milletvekilinin kendisini eleştiren ve göçmen olduğunu hatırlatan Jürgen Dobermann adlı Facebook kullanıcısına verdiği yanıt, Avusturya'da günün konusu oldu. Alen Korun'u 'göçmen' diye tanımlayarak nbsp;küçümsemeye çalışan kişinin yaptığı paylaşımın, imla hataları ile dolu olması ve Korun'un hataları düzelterek yanıt vermesi, Avusturyalılar'ı gülümsetti. Alev Korun'un, mesajın sonuna eklediği, "Bay Dobermann; FPÖ sempatizanı ve göçmen kökenli olmayan biri olarak, sizden düzgün bir Almanca beklerdim. İyi günler" notunu düşmesi, "Şimdi göçmen ya da yabancı kim?" sorusunu gündeme getirdi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...