Türk iş dünyasını şoke eden ölüm!

Türk iş dünyasını şoke eden ölüm!

GÜNDEM Haberleri

Sütaş'ın Genel Müdür Yardımcısı Özer Ağca otel odasında ölü bulundu. Ağca, Sütaş'ın tüm Doğu illeri satış ve operasyonlarından sorumluydu.

Cesedi morga götürülen Ağca'nın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor. İki gün önce Gaziantep'e gelen ve otelde konaklayan SÜTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Özer Ağca, sabah saatlerinde odasından çıkmadı. Telefonlara da cevap vermeyince durumundan şüphelenerek odasına giden otel görevlileri, Ağca'yı yatakta hareketsiz şekilde buldu.


ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ
Otel görevlilerinin çağırdığı sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ağca'nın öldüğü belirlendi. Bunun üzerine bilgilendiren polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Ağca'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. SÜTAŞ'ta Doğu İlleri Satış ve Operasyon Sorumlusu olarak görev yapan Ağca kurumun 4 genel müdür yardımcısından biriydi. HÜRRİYET


Türk iş dünyasını şoke eden ölüm!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...