Türk Büyükelçiliği önünde patlama!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te Türkiye Büyükelçiliği'nin önünde büyük bir patlama gerçekleşti.

Kırgizistan'ın başkenti Bişkek'te Türk Büyükelçiliği'nin yakınında bulunan bir araçta patlama meydana geldi. Patlamanın ardından bölge güvenlik çemberine alındı.

Henüz nedeni bilinmeyen patlama büyükelçilik binasının hemen yakınında yaşanması nedeniyle dikkat çekti.

Olaydan ilk gelen görüntülerde bir araçtan dumanların yükseldiği, itfaiye ekiplerinin yanan aracı söndürmeye çalıştığı görüldü.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Kırgızistan İçişleri Bakanlığı, aracın seyir halindeyken alev almaya başladığını belirtti. Açıklamada patlamanın, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği yakınlarında otomobilin durması esnasında meydana geldiği ifade edildi.

Kırgizistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Bu bir terör saldırısı değil. Arabada gaz sistemi kullanılıyordu. Sürücü arabadan dumanlar çıktığını görünce durmuş, kaputu açtıktan sonra ise araç alev almış. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Bir soruşturma ve operasyon ekibi şu anda orada çalışıyor."

Patlamada herhangi bir can kaybının yaşanmadığını dile getiren bakanlık, olayın terörle herhangi bir bağlantısı olmadığını belirtti.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...