Turistlerle çalışanların kavgası AVM'yi birbirine kattı: Olay kameralara anbean yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da bir AVM'de turistlerle restoran çalışanları arasında laf atma tartışması büyüdü. Kısa sürede kavga haline gelen olayda AVM savaş alanına döndü. O anlar kameralara yansıdı.

İstanbul’da bir AVM’nin restoran katında kavga çıktı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İstanbul Başakşehir’de bulunan bir alışveriş merkezinin restoranında müşteriler ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Tarafların birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdığı o anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Başakşehir’de bulunan bir alışveriş merkezinde müşteriler ile restoran çalışanları arasında, iddiaya göre laf atma nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yabancı uyruklu müşteriler ile restoran çalışanları birbirine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kısa sürede alışveriş merkezinin yemek katı savaş alanına dönerken yaşanan kavga cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...