Tur teknesinde can pazarı: Yolcuların denize atlayarak kurtulduğu anlar kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Seferhisar İlçesi açıklarında tur teknesinde yangın çıktı. Can pazarının yaşandığı teknede yolcular, canlarını denize atlayarak kurtardı. Korku ve panik anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir'in Seferhisar İlçesi Sığacık açıklarında, bir tur teknesinin mutfak bölümünde çıkan yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Yolcular canlarını denize atlayarak kurtardı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, geçtiğimiz hafta pazar günü Seferhisar İlçesi Sığacık açıklarında, henüz belirlenemeyen sebeten ötürü teknenin mutfak bölümünde yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler büyük paniğe neden olurken, 40 yolcu denize atlayarak canını kurtarmaya çalıştı. Bu sırada çevrede bulunan diğer tekne sahipleri de alevlere müdahale etmek için yardıma geldi. Denize atlayan erkek yolcular daha sonra tekrar tekneye çıktı ve mürettebat ile birlikte yangına müdahale etti. Kontrol altına alınan yangın söndürüldü. 

TEKNE SAHİBİ KADINLARI DENİZİN ORTASINDA BIRAKTI 

33 haftalık hamile B.T. isimli bir kadın, erkek yolcuların teknede soğutma çalışmalarına katıldığı sırada kaptanın kadınları denizde bırakarak tekneyi kıyıya çektiğini, kendisiyle birlikte kadın yolcuların denizin ortasında 40 dakika yardım beklediğini iddia etti. Bebeğinin ve kendi sağlığından endişe eden B.T. olay sonrası hastaneye gitti ve tedavi oldu. Kendisinin ve bebeğinin sağlık durumunda herhangi bir sorun olmayan B.T., tekne sahibinden şikayetçi oldu.

Tur teknesinde can pazarı: Yolcuların denize atlayarak kurtulduğu anlar kameralara yansıdı

BİR VATANDAŞ OLAYI SANİYE SANİYE KAYDETTİ

Denizin ortasında yaşanan korku ve panik anları çevredeki başka bir teknede bulunan vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Görüntülerde, yangına müdahale edildiği anlar, çevredeki tekneler ve denizin içerisindeki yolcular olduğu görülüyor.

Teknede ve yolcuların kişisel eşyalarında maddi hasar meydana gelirken, can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...