Tünelde araç yandı, zehirlenmekten son anda kurtuldular

/ Kaynak: CHA
Tünelde araç yandı, zehirlenmekten son anda kurtuldular

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde tünel içinde bir otomobil alev alev yanıp kül olurken, dumandan bir çok kişi zehirlenme tehlikesi geçirdi.

Tünelden çıkan duman ise bir soba borusundan çıkan duman görüntüsünü verdi. Yanan araç sürücüsü ile birlikte 1 kişi dumandan etkilenince ayakta tedavi edildi. Alanya'da bugün akşam saatlerine doğru D-400 karoyulu üzerinde bulunan Alanya-Antalya istikametinde Ulaş ılıksu Tüneli'nde Kemal Yel Güler yönetimindeki 06 DP 1793 plakalı ticari aracın motor bölümünde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın bir anda bütün aracı sardı. Araç sürücüsü yangın söndürme tüpünü kullanmasına rağmen çare olmadı. Yangın bütün aracı sararken, itfaiye ekipleri yolun kapalı olmasından dolayı araca ulaşamayınca yangın söndürme tüpleriyle araca ulaşarak güçlükle söndürdü. Kül olan araçtan çıkan duman 1,5 kilometre geçkin tüneli sardı. Bazı insanlar aracını terkederek tünelden çıkıp zehirlenmekten son anda kurtuldu. Sürücü ile birlikte 1 kişi daha zehirlenerek ambulansa alınarak ayakta tedavi edildi. Araç kullanılamaz hale geldi. Tünelde oluşan dumanların tahliyesinden sonra Jandarma ve 112 araçları içeri girebildi. Tünelin girişinde oluşan araç kuyruğu trafiği kısa süreliğini aksattı. Araç söndürüldükten sonra tünel trafiğe açıldı.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...