Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Asiye Atalay cinayetinde yeni detaylar! Katilin yalanı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Tüm Türkiye’yi derinden etkileyen Asiye Atalay cinayetinde yeni detaylar! Katilin yalanı ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / Sabah

İstanbul Esenler ’de sokak ortasında saplantılı aşığı tarafından katledilen 19 yaşındaki Asiye Atalay cinayetiyle ilgili yeni detaylar su yüzüne çıktı. Zanlının ifadesi yalanlanırken geçmişinde bir süre örgütlü uyuşturucu satıcılığından cezaevine girip hapis yattığı da öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşamını kaybeden Asiye tüm Türkiye’yi hüzne boğdu. Ümit Karakoyun mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Katilin 2 yıl önce Asiye Atalay’ın evine gidip babası ile kavga ettiği iddia edildi. Bu tartışma sonrası Atalay ailesi Karakoyun’dan şikayetçi olduğu iddialar arasında.

KONUŞMANIN GERÇEKLEŞMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Asiye ile aynı mahallede oturan katil zanlısı 7 yıldır Asiye’yi tanıdığını söyledi. Emniyette "Beni Asiye konuşmaya çağırdı. Canlı yayını izleyince oradan mesaj attım. 'Gel beni al. Gitmek istiyorum' dedi. Ondan gittim" dese de yapılan incelemelerde saplantılı âşığın numarasının Asiye tarafından engelli olduğu ve öyle bir konuşmanın hiç yaşanmadığı ortaya çıktı.

“SİLAHI ÇANTASINA KOYMAK İSTEDİM”

Karakoyun, emniyetteki ilk ifadesinde, "Olay günü gece saatlerinde birkaç arkadaşı ile sosyal medya üzerinden canlı yayın açtığını gördüm. Orada yazılanları görünce kıskançlık krizine girdim. Onunla konuşmak için kapıda bekledim. Arkadaşıyla yürürken yanına gidip konuşmak istedim. Çevrede birilerini görünce silahı ona vermek istedim. Almadı, ben de çantasına koymak istedim, kaçtı. Tartışma çıktı, olay gerçekleşti" dediği öne sürüldü.

“ALKOLLÜYDÜM PİŞMANIM”

Sabah'ın haberine göre, 2020'de hakkında şikâyette bulunulan zanlının, bir süre sonra örgütlü uyuşturucu satıcılığından cezaevine girip 1.5 yıl hapis yattığı öğrenildi. Karakoyun ifadesinde "Görüntüler doğrudur, ancak ben maktule doğrudan ateş etmiş değilim. Onun öncesi vardır. Öncesinde silah onun çantasındaydı. Silahı ben çantasına koymuştum. Bir süre sonra tartıştık. Silahı çantasından almıştım, üzerimdeydi. Bir anlık öfke ile oldu. Alkollüydüm, pişmanım. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...