TÜKOV Başkanı, hakkındaki ithamlara cevap verdi: Yönetimde görev almak isteyen bir grubun iftirası

Düzenleyen:
TÜKOV Başkanı, hakkındaki ithamlara cevap verdi: Yönetimde görev almak isteyen bir grubun iftirası

GÜNDEM Haberleri

Türk Dünyası Koordinasyon Vakfı (TÜKOV) Başkanı Şahin Çokyaman, hakkında çıkan “Cumhurbaşkanlığına yakınım’ diyerek piyasaya yüz binlerce lira borçlandı” yönündeki haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Çokyaman, şunları söyledi: Medyada çıkan haberlerden dolayı başta ailem ve çevrem çok üzüldü. Baskıyla yönetimde görev almak isteyen, hareketlenen bir grup vardı ama biz kabul etmedik. Bunun üzerine basına yanlış bilgiler sızdırdılar, asılsız ihbarda bulundular. Bu süreç içerisinde sıkıntı yaşadık ama adli süreç devam ettiği için şu ana kadar hiç konuşmadık. Süreç bitti. Biz dünya genelindeki 350 milyon Türk’e hizmet etmek adına, enstitüler açmak için yola çıktık. Şu an süreç Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve üç bakanlık düzeyinde devam ediyor. Bir diğer faaliyetimiz de; sosyal sorumluluk projesi adı altında Kastamonu’da Osmanlı köyünü kuracağız. Ülkemizin ekonomisine fayda sağlamak için dünyadaki yaşlıları Kastamonu’ya ve Türkiye’nin çeşitli yerlerine getireceğiz.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...