TSK'ya skandal iddiayı sahiplenen yönetmene tepkisi takdir toplamıştı: İletişim Başkanı Altun, sanatçı Burak Haktanır ile bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TSK'ya skandal iddiayı sahiplenen yönetmene tepkisi takdir toplamıştı: İletişim Başkanı Altun, sanatçı Burak Haktanır ile bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

Oyuncu Burak Haktanır, Boğaziçi Film Festivali'nde ödülünü Şebnem Korur Fincancı'ya ithaf eden oyuncu Özcan Alper'e sert tepki gösterdi. Haktanır, "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek, ödül törenini terk etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Haktanır'ı ofisinde ağırlayarak, vakur duruşu dolayısıyla takdir etti.

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tarafından TSK'ya atılan skandal iftirayı sahiplenerek, Fincancı'nın özgür kalması gerektiğini savunan ve aldığı ödülü Fincancı'ya armağan eden Özcan Alper'e tek tepki oyuncu Burak Haktanır'dan gelmişti. "O kadın TSK'ya iftira attı." diyen Haktanır, ardından ödül törenini terketmişti. Milli duruşuyla takdir toplayan Haktanır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, ile bir araya geldi.

"VAKUR DURUŞU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkesini, milletini seven, her ortamda savunan kıymetli sanatçımız Burak Haktanır ile buluştuk. Sayın Haktanır'a sergilediği vakur duruş için teşekkür ediyor, sanat hayatında başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1587423523643002881

NE OLMUŞTU?

Yönetmen Özcan Alper, Boğaziçi Film Festivali kapanış töreninde, TSK'nın terörle mücadele operasyonunda kimyasal silah kullandığını öne süren Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasına tepki göstererek ödülünü Fincancı'ya ithaf etmiş, oyuncu Burak Haktanır da yönetmen Alper'in sözlerine "O kadın TSK'ya iftira attı" diyerek tepki göstermişti.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...