TSK'dan Zap ve Çukurca'ya hava harekatı!

Düzenleyen:
TSK'dan Zap ve Çukurca'ya hava harekatı!

GÜNDEM Haberleri

TSK: Kuzey Irak'ta Zap ve Çukurca kırsalına hava harekatı yapıldı. Düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen silah mevzileri ve sığınakların imha edildiği bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Irak'ta bulunanh Zap bölgesi ile Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalına hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen silav mevzileri ve sığınaklar imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Hakkari Çukurca kırsalı ve Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilen PKK'ya ait hedeflerin düzenlenen hava harekatıyla imha edildiğini açıkladı.

Bugün 02.28-02.42 saatleri arasında Hakkari Çukurca kırsalı ve Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları tarafından hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK'ya ait silah mevzi ve sığınak-barınakların imha edildi. Görevlerini tamamlayan savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...