TSK, Kuzey Irak'ta 26 PKK bölgesini imha etti

Düzenleyen:
TSK, Kuzey Irak'ta 26 PKK bölgesini imha etti

GÜNDEM Haberleri

Kuzey Irak'taki Metina, Sinath, Haftanin ve Zap bölgelerine düzenlenen 2 ayrı hava harekatında PKK'ya ait 26 hedef imha edildi

TSK, Kuzey Irak'taki Metina, Haftanin ve Zap bölgesinde terör örgütü PKK'ya ait 26 hedefin imha edildiği açıkladı. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "16 Mayıs 2016 tarihinde; saat 15:05-15:35 saatleri arasında Irak Kuzeyinde Metina, Sinath, Haftanin ve Zap bölgelerine, saat 17.30-19.06 saatleri arasında ve saat 23.00-00.30 saatleri arasında Irak Kuzeyinde Metina, Haftanin ve Zap bölgelerine F-16 ve F-4 savaş uçaklarımız ile hava harekatları düzenlenmiş ve toplam 26 hedef (teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, barınak ve mağaralar) ateş altına alınarak imha edilmiştir. Operasyonu icra eden uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir. Bu bölgelerde meydana gelen hasar ve zayiat tespit çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...