TSK, Kandil'deki PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi

Düzenleyen:
TSK, Kandil'deki PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi

GÜNDEM Haberleri

Tunceli kırsalı, Hakkari Yüksekova ve Kandil bölgesinde PKK'lılar tarafından kullanıldığı istihbaratı alınan mağara, sığınak ve bazı silah mevzilerinin Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Tunceli kırsalındaki hedeflere, 7 Nisan saat 11.00-12.30 arası hava harekatı düzenlendi. Harekata 2 F-19 ile 4 F-2020 savaş uçağının katıldığı bildirildi.
Terör operasyonlarının sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalına gece saat 02.00-03.30 saatleri arasında gerçekleştirilen hava harekatına 4 F-16 uçağı katıldı. Irak kuzeyindeki Kandil bölgesine ise gece saat 02.00-03.30 saatleri arasında düzenlenen harekata 2 F-16 ve 4 F-4 2020 savaş uçağı katıldı. Bölücü terör örgütünün kullandığı istihbaratı alınan mağara, sığınak ve bazı silah mevzileri Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarınca imha edildi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...