Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

Düzenleyen:
Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

GÜNDEM Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabında yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün gerçekleştirdiği 'Suriye' konulu telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı.

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. 

Trump Twitter hesabında, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de DEAŞ'tan kalanların kökünü kazıyacağı konusunda beni bilgilendirdi. O söylediğini yapacak bir isim. Türkiye zaten 'yan komşu'. Askerlerimiz evlerine dönüyor." dedi.

Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasıTrump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump dün telefon görüşmesi gerçekleştirmiş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında, ABD Başkanı Trump ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün ABD Başkanı Sayın Donald Trump ile ticari ilişkilerimizden Suriye´deki gelişmelere kadar birçok konuda eşgüdümümüzü artırma noktasında mutabık kaldığımız verimli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Görüşmemizin ülkelerimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...