Trajikomik anlar kamerada: Kazayı izlerken kaza yaptılar

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Maltepe D-100 karayolunda tır şoförü seyir halindeki otomobile sürttü, şoför aracını kontrol etmek için kapısını açtı. Tır sürücüsü bu kez de açık kalan otomobilin kapısına çarptı, kapı yerinden söküldü. Aracının üzerine çıkarak tartışan sürücüleri izleyen bir başka sürücü ise önünde seyir halinde olan otomobile çarptı.  

Maltepe’de D-100 karayolu üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana gelen kazada tır şoförü ve seyir halinde olan araç sürttü. Otomobil sürücüsü aracını kontrol etmek için otomobilinden inmek istedi. Sürücünün otomobilden indiğini görmeyen tır şoförü, bu kez de açık olan kapıya çarparak yerinden söktü. Duruma sinirlenen otomobil sürücüsü aracının üzerine çıkarak tır şoförü ile tartışmaya başladı. Otomobilden inen kadın ise tırın camlarını ve aksesuarlarını sökmeye çalıştı.

Trajikomik anlar kamerada: Kazayı izlerken kaza yaptılar

KAZAYI İZLEMEK İSTERKEN KAZAYA KARIŞTI

Sürücülerin arasında çıkan tartışmayı izleyen bir başka otomobil sürücüsü ise önünde seyir halinde olan araca çarptı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü, "Geriden gelen tır bize sürttü. Ben de aracıma bakmak için durdum ve indim. Bir şey oldu mu diye kontrol edecektim. Kapıyla beni kapı arasında sıkıştıracaktı. Canımızı zor kurtardık" diye konuştu. Tır şoförü ise, "Önüme kırdı. O an adamla işaretleştik. O ara ben yürüyünce 'çatırt' diye ses geldi. Ben adamı görmedim bile" dedi. 

Trajikomik anlar kamerada: Kazayı izlerken kaza yaptılar

                                     

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...