Trafik kazası geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu taburcu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trafik kazası geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu taburcu oldu

GÜNDEM Haberleri

Manisa Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 9 Haziran'da trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralanan Yenişehirlioğlu tedaviye cevap verdi ve hastaneden taburcu oldu. Vekil Yenişehirlioğlu, uzun bir aradan sonra yürüdüğünü söyledi.

Afyonkarahisar'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan güzel haber geldi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yenişehirlioğlu'nun bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğu tespit edildiği belirtildi. Bahadır Yenişehirlioğlu'nun, 28 gün boyunca yatak istirahati aldığı aktarıldı. Yenişehirlioğlu'nun yürümeye başlamasının ardından taburcu edildiği belirtildi.

"ŞİFA İLE UĞURLUYORUZ"

AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Aslan "Bahadır Yenişehirlioğlu uygulanan tedaviler ile iyileşme sürecini hızlı geçirdi. Son Tomografi ve MR çekimlerinde de olumlu bir tablo ortaya çıktı. Imurga kırıklarında kullanılan destek korsesi ile yürümeye başlamasının ardından taburcu olmasına karar verildi. Yaklaşık bir aydır hastanemizde misafir ettiğimiz Yenişehirlioğlu'nu evinde istirahat etmesini önererek, bugün itibariyle şifa ile uğurluyoruz" dedi.

YENİŞEHİRLİOĞLU, DOKTORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından durumuyla ilgili bir video paylaştı. Yenişehirlioğlu "Allah'a şükrediyorum çünkü böylesine güzel bir hastanede çok değerli doktorlarımla, hemşirelerimizle ve uzmanlarımızla sağlıklı bir zamana ulaşmış olduk. Bugün ayağa kalkabildik. İlk yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Tomografilerimiz de çekildi. İyileşme sürecine geçmişiz. AFSÜ'nün rektöründen bütün değerli doktorlarına ve bütün çalışanlarına gönül dolusu teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Yenisehirlioglu/status/1676887085750407169

KAZA NASIL OLDU?

Ünal Özdemir (53) idaresindeki otomobil, 9 Haziran'da Afyonkarahisar-Uşak kara yolu Karacaören Kavşağı'nda önüne çıkan büyükbaş hayvana çarpmıştı. Araçta bulunan Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu (61) ve oğlu Muhammed Talha Yenişehirlioğlu (26) yaralanmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...