Trafik kavgası meydan savaşına dönüştü: Baba ve oğluna 7 kişi saldırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Trafik kavgası meydan savaşına dönüştü: Baba ve oğluna 7 kişi saldırdı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul, Beyoğlu’nda iki aracın kazaya karışması sonrası baba ve oğluna 7 kişi birden saldırdı. Ortalığı karıştığı kavgada baba ve oğlu darpla yaralanırken, polis tarafları gözaltına aldı.

Beyoğlu’nda iki aracın kazaya karışması sonrası baba ve oğluna 7 kişi birden saldırdı. Ortalığı karıştığı kavgada baba ve oğlu darpla yaralanırken, polis tarafları gözaltına aldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Meydana gelen olay, dün saat 14.00 sıralarında Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde yaşandı.

7 KİŞİ BABA VE OĞLUNA SALDIRDI

İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde seyreden iki araç sürücüsü kazaya karıştı. Kaza sonrası anlaşamayan taraflar birbirleriyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine toplanan karşı taraftaki 7 kişi, diğer araçtaki baba ve oğluna saldırmaya başladı.

BÖLGEYE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Taraflar arasında çıkan meydan kavgasında baba ve oğlu karşı taraf tarafından darp edildi. Yaşananlar kameralara yansırken, darp sonucu baba ve oğlu yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine polis ekibi sevk edildi. Darp raporu alan baba ve oğlu kendisini darp eden şahıslardan şikayetçi oldu. Polis olaya karışan tarafları gözaltına alarak emniyete götürdü. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...