Trabzonspor, Chelsea'nin yıldızı Malouda ile el sıkıştı

- Güncelleme:
Trabzonspor, Chelsea'nin yıldızı Malouda ile el sıkıştı

GÜNDEM Haberleri

Trabzonspor, Chelsea ile sözleşmesi sona eren, Drogba'nın yakın arkadaşı 33 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Malouda ile el sıkıştı.

Trabzonspor transferde bombayı patlatmak üzere... Bordo-Mavililer, 2007'den beri Chelsea'de forma giyen Florent Malouda ile el sıkıştı. İngiliz ekibi ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız yıldızın, 2 yıllık sözleşme karşılığı 2.5 milyon euro'ya evet dediği öğrenildi. Galatasaraylı Drogba'nın yakın arkadaşı olan ve Chelsea'deki parlak yıllarında Fildişi Sahilli oyuncunun saha içinde en iyi anlaştığı isim olarak gösterilen Malouda, Fransa Milli Takımı'nda 80 kez forma giyip 9 gol kaydetti. Öte yandan, İngiltere'nin önemli gazetelerinden The Sun, Trabzonspor için bir başka önemli orta saha oyuncusunun, John Obi Mikel'in ismini ortaya attı ve Bordo-Mavililer'in bu transfer için uğraştığını, Nijeryalı oyuncuya Galatasaray'ın da talip olduğunu yazdı. (starspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...