Trabzon'daki fırtınada dalgalara kapılan gençlerden acı haber! Diğer öğrencinin cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Trabzon'daki fırtınada dalgalara kapılan gençlerden acı haber! Diğer öğrencinin cesedi bulundu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı

Trabzon'un Karadeniz kıyısındaki ilçesi Beşikdüzü'nde, etkili olan fırtına nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. 27 Kasım'da fotoğraf çektirmek için sahile giden 2 liseli öğrenci dalgalara kapılarak kayboldu. Arama çalışmalarında önce Uğurcan Korkmaz'ın ardından da diğer öğrencinin cesedine ulaşıldı.

Trabzon'da dalgalara kapılarak kaybolan 2 lise öğrencisini arama çalışmalarından acı haber geldi. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi sahilinde deniz fenerinin bulunduğu alanda, fırtına sebebiyle yükselen dalgalara kapılarak kaybolan Beşikdüzü Borsa İstanbul Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri Emir Berke Aşık (16) ile Uğurcan Korkmaz'ı (15) arama çalışmalarına, dün akşam havanın kararmasıyla verilen aranın ardından sabah saatlerinde yeniden başlandı.

DİĞER ÖĞRENCİNİN CESEDİ DE BULUDNU

Aramaların beşinci günündeki çalışmalarda, kayıp öğrencilerden birinin cansız bedeni Vakfıkebir ilçesi yakınlarında bulundu. Cesedin, öğrencilerden hangisine ait olduğunun tespiti için çalışmalar devam ediyor. 

Bugün sabah saatlerinde bulunan Gümüşhane'nin Torul ilçesi nüfusuna kayıtlı Uğurcan Korkmaz cansız bedeni bulunmasının ardından diğer öğrenci olan Emir Berke Aşık'a ait olan cesedin de aynı noktaya yakın bir yenrde bulunduğu öğrenildi.

CESEDİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

2 lise öğrencisinden birinin cansız bedeni bölgeye yakın bir yerde açıkta arama yapan ekipler tarafından bulunarak sahile getirildi. Cansız bedeni bulunan öğrencinin Gümüşhane'nin Torul ilçesi nüfusuna kayıtlı Uğurcan Korkmaz olduğu tespit edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Trabzon’da oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmek isteyen iki lise öğrencisi, denizde kayboldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı’na bağlı DEGAK Özel Timi-02 Komutanlığı, deniz polisi ve AFAD ekiplerince arama çalışmalarına başlandı.

Hava şartları nedeniyle güçlükle sürdürülen arama çalışmalarının ikinci günü sabahın erken saatlerinde tekrar başlamış ve40 kişilik bir ekiple sürdürülen arama çalışmalarında dalgıçlar tarafından bölge didik dikik arandı ancak bir sonuca ulaşılamamıştı. 

MONT, KALEM VE TELEFON BULUNDU

Sürmene Arama-Kurtarma Derneği (SÜR-AK) gönüllülerince kıyıda yürütülen arama çalışmalarında, olay yerinden 2 kilometre uzaklıkta Vakfıkebir ilçesi yakınlarında, öğrencilerden birine ait olduğu değerlendirilen ve bir kısma kuma gömülü mont bulundu.

Mont içerisinde cep telefonu, kalem, 10 lira ve yedikten sonra doğaya atılmamış kek poşeti çıktı. Bulunan eşyaların kime ait olduğu araştırılıyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı-İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...