Trabzon şampiyon oldu, Berat Albayrak gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trabzon şampiyon oldu, Berat Albayrak gözyaşlarına boğuldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Koyu Trabzonspor taraftarı olduğu bilinen eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, takımının şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından göz yaşlarını tutamadı. Maçı stattan takip eden Albayrak'ın o anları kameralara anbean yansıdı.

BABASINA SARILIP SEVİNÇ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Karşılaşmayı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da babası Sadık Albayrak ile birlikte izledi. Bordo-mavililer, şampiyonluk için ihtiyacı olan 1 puanı almasıyla Süper Lig’de bitime 3 hafta kala resmi olarak şampiyonluğunu ilan etmesiyle Berat Albayrak da göz yaşlarını tutamadı. Sevinç göz yaşlarıyla babası Sadık Albayrak’ın horon oynamasını izleyen Albayrak’ın bu anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...