Tosuncuk'un abisi Uruguay'da yakalandı

Düzenleyen:
Tosuncuk'un abisi Uruguay'da yakalandı

GÜNDEM Haberleri

“Tosuncuk” lakabıyla bilinen Mehmet Aydın’ın teslim olmasının ardından, abisi Fatih Aydın, yerinin tespit edilmesinin ardından gerçekleştirilen operasyonla Uruguay’da gözaltına alındı.

Milyonlarca kişinin mağdur edildiği Çiftlikbank davasında düğümler çözülüyor. İlk olarak örgütün bir numaralı ismi olarak aranan "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın'ın Brezilya'da Türk yetkililere teslim olmasının ardından soruşturmayı derinleştirilmesi üzerine, abi Fatih Aydın'da yapılan operasyonla Uruguay'da yakalandı.

URUGUAY FEDERAL POLİSİ TARAFINDAN YAPILAN BASKINLA YAKALANDI

Aydın, KOM Daire Başkanlığınca, Uruguay’ın başkenti Montevideo’ya 80 km mesafede bulunan Canelones Bölgesinde tespit edilen adrese, Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskında yakalandı.

Fatih Aydın’ın yakalanmasının ardından İnterpol Daire Başkanlığınca iade süreci başlatılmış olup, şahsı teslim almak üzere (1) ekip, kısa süre içinde Uruguay’a hareket edecek.

Fatih Aydın, “Bankacılık Kanununa Aykırılık”, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama, Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Tacir veya Şirket Yöneticileri ile Kooperatif Yöneticilerinin Dolandırıcılığı” gerekçesi ile aranıyordu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...