Törende dikkat çeken anlar: Cumhurbaşkanı Erdoğan gelen acil telefon nedeniyle sahneden indi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı bir törende konuşma yaptığı platformda kendisine gelen acil bir telefon nedeniyle sahneden inmesi dikkat çekti. Erdoğan'ın katılımcı eliyle bekleyin işareti verdiği anlar kameraya böyle yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan "Türkiye Innovation Week İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada ihracata yönelik önemli mesajlar vererek  ''Türkiye OECD ülkeleri arasında ihracatını en hızlı artıran üçüncü ülke oldu'' ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ihracatını en hızlı artıran 3’üncü ülke olduğunu söyleyen Erdoğan, Türkiye’nin ihracat ortalamasının kilogram başına 1,3 dolar olduğunu belirtti. 

TÖRENDE DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Öte yandan törende dikkat çeken anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine gelen acil bir telefon nedeniyle sahneden inmek durumunda kaldı.

O anlarda hediye takdimi yapılacağını açıklayan sunucuya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın işaret parmağını göstererek meşgul olduğunu ifade etti. Gelen acil telefon sebebiyle hediye takdimi ise sonra gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kiminle görüşme gerçekleştirdiği ise merak konusu oldu.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...