Tören kıyafetiyle 143. Filoda dolaşmış

Düzenleyen:
Tören kıyafetiyle 143. Filoda dolaşmış

GÜNDEM Haberleri

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminde Akıncı Üssü’nde yaşananlara ilişkin dijital verilerin incelenmesi kapsamında darbe bildirisini okumak için görevlendirilen Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk’un ilk kez görüntüsü ortaya çıktı.

Ebru Karatosun ANKARA- Cuntacı Selçuk’un görüntüsü, ihanetin merkez noktası olan üs komutanı cuntacı Hakan Evrim ve sivil imam Kemal Batmaz’a selam verdiği yer olan 143. Filodaki koridorda kameralara yansıdı. Saat 20.04’teki görüntüde, cuntacı Selçuk’un elinde telefonla uğraştığı ve üzerinde ise tören kıyafeti bulunduğu dikkat çekiyor. Aynı zamanda Genelkurmay Çatı davasının da sanıklarından olan Selçuk savunmasında, eğitim koordinasyonu ziyareti kapsamında Akıncı Üssü’ne geldiğini, burada üs komutanı cuntacı Hakan Evrim’le öğle yemeğinde buluştuğunu iddia etmişti. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...