Topun peşinden ölüme gittiler: Üç kardeş inşaatın temelindeki suda boğuldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Topun peşinden ölüme gittiler: Üç kardeş inşaatın temelindeki suda boğuldu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Berat 7, Baran 9, Batuhan 11 yaşındaydı. Cemevi inşaatının yağmur suyuyla dolu temeline kaçan toplarını çıkarmak isterken biri suya düştü, diğerleri peşinden gitti. Üç kardeşin cesedi bir gün sonra bulundu. Baba Ayvaz Sağın “İhmal, üç çocuğumuzu aldı yuttu” diye isyan etti.

İstanbul Sancaktepe’de 3 erkek kardeşten pazartesi akşamından beri haber alınamıyordu. Çocuklar evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu. Ailenin kayıp ihbarı üzerine bölgede arama başlatılırken üç çocuğun cesedi Hilal Mahallesi Gülpembe Sokak’ta bulunan inşaatın temelinde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gelen itfaiye ekiplerince yağmur suyunun tahliye edilmesi sonrası kardeşlerin cesedi görevliler tarafından buradan çıkarıldı. Yapılan incelemede cesetlerin, önceki gün kaybolan ve evleri inşaat alanına yakın olan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlere ait olduğu anlaşıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

"NE BİR TEDBİR NE BİR GÜVENLİK VAR"

Olaya ilişkin konuşan acılı baba Ayvaz Sağın "Çocuklarımdan birinin topu düşüyor topu çıkarayım derken aşağı düşüyor diğerleri de yardıma gelince onlar da gidiyor. Burada olan ihmali herkes gördü. İçerisi su dolmuş bir inşaat temeli var ve ne bir tedbir ne bir güvenlik var. Okulun dibinde öğrencilerin geçtiği bir yol. Benim çocuklarım orada hayatını kaybetti. Gerekenin yapılmasını istiyorum" dedi.

Dün yapılan otopsi sonrası Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından teslim alınan 3 kardeşin cenazeleri, Sancaktepe’deki Saruhan Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yenidoğan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...