Topbaş: Dünkü sıkıntı bir daha yaşanmaz

Topbaş: Dünkü sıkıntı bir daha yaşanmaz

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, dünkü kar yağışı nedeniyle 1-2 noktada sıkıntı yaşandığını belirterek, "Bir daha yaşanmayacağını ifade edebiliriz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentin kuzey kesimleri başta olmak üzere bazı bölgelerde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve hava sıcaklığının 13 derece düşmesiyle oluşan buzlanma nedeniyle 344 trafik kazası meydana geldiğini, Sarıyer, Beykoz, Arnavutköy ve Beylikdüzü gibi bölgelerde ulaşımda ciddi problemler yaşandığını söyledi.

Topbaş, sabaha kadar çalışmaları AKOM'daki yetkililerle irtibat halinde takip ettiklerini anlatarak, ''Sabaha kadar 250 aracımız ve 1300 personelimiz çalışmalarını sürdürdü. Bugün itibarıyla baktığımızda İstanbul'un hiçbir noktasında problem yaşanmıyor. Kapalı köy yolu yok, her yere ulaşıldı. Zaten dün itibarıyla da ana arterlerde problem yaşamadık. Şehir merkezi ağırlıklı çalışmalar sayesinde bir sıkıntı yaşanmadı. Bugün itibarıyla da kentin hiçbir noktasında bir ulaşım problemi yok'' dedi. nbsp;

Topbaş, ''İstanbul geçmişte de bunu çok fazla yaşamıştı. Dün lokal olarak bir iki bölgede sıkıntı yaşandı, bir daha yaşanmayacağını ifade edebiliriz. Bugün ve önümüzdeki günlerde İstanbul'da hava sıcaklığının 5-6 derece yükselmesi bekleniyor, kar beklenmiyor ama ekiplerimizi bölgelerde hazır bulunduruyoruz. Daha etkin sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımız sürecek'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...