Togg sürücülerinin Cumhuriyet Konvoyu yola çıktı! İşte 'gururlandıran' görüntüler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sürücüleri, İstanbul'da bir araya geldi. Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Togg T10X modelleri konvoy oluşturdu.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen Togg kullanıcıları, İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde buluştu. Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak için Togg sahipleri, konvoy oluşturdu. 

29 Ekim 2023 günü (bugün) saat 14.00'de Togg T10X modelleriyle yapılan konvoy, yola çıktı. Togg konvoyunun köprüden geçişi, otomobil markasının resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. 

https://twitter.com/Togg2022/status/1718589010203787338

TOGG TAM BİR YIL ÖNCE BUGÜN BANTTAN İNDİRİLDİ 

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait küresel bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla kurulan Togg, tam bir yıl önce bugün, yani 29 Ekim 2022'de, "Bir otomobilden fazlası" vizyonuyla önemli bir kilometre taşını daha gerçekleştirmiş oldu.

Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan Togg Teknoloji Kampüsü’nü planları doğrultusunda tamamlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açtı. 

Togg'un ilk akıllı cihazı C-SUV segmentindeki T10X, 1.300 Togg çalışanının alkışları arasında seri üretimbandından indi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...