TOGG Otomobil Fabrikası ruhsatına kavuştu! 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOGG Otomobil Fabrikası ruhsatına kavuştu! 

GÜNDEM Haberleri

TOGG Otomobil Fabrikası’nın açılışının yapılacağı tarihi günde ruhsat imzaları da atıldı. Fabrikanın seri üretime gececiği tarihi günü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Gururla attığım en özel imza" notuyla duyurdu.

Heyecanla beklenen açılış öncesi TOGG Otomobil Fabrikası'nın İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'da ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ruhsatın fotoğrafını paylaştı. 
Gemlik ilçesinde 883 bin 28 metrekare açık alan 236 bin 605 metrekare kapalı alanda Elektrikli Otomobil Üretimi için kurulan fabrikanın ruhsatı da imzalanmış oldu. 28 Ekim tarihli 3879 nolu ruhsat fabrikanın resmi olarak çalışmasına imkan sağlıyor.

TOGG Otomobil Fabrikası ruhsatına kavuştu! 
TOGG Otomobil Fabrikası'nın İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı

‘GURULA ATTIĞIM EN ÖZEL İMZA’

Togg’un Gemlik Kampüsünün resmi açılışına saatler kala, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ruhsatın fotoğrafını paylaştı Aktaş şunları kaydetti: "Ankara dönüşü ayağımızın tozuyla gururla attığım en özel imza. TOGG Fabrikamızın ruhsatı hayırlı olsun"

TOGG Otomobil Fabrikası ruhsatına kavuştu! 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Twitter paylaşımı

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...