TIR ve otomobil kafa kafaya çarpıştı! Kahreden kaza: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
TIR ve otomobil kafa kafaya çarpıştı! Kahreden kaza: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

TIR ve otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Yaralılar arasında 8 yaşında bir çocuk da var. İşte ayrıntılar...

Kaza, Ordu ilçeye bağlı Yukarıdüğencili Mahallesi İkizoğlu mevkisinde meydana geldi. 42 yaşındaki Necmi Ş. yönetimindeki TIR ile Samet Kocakoç yönetiminde otomobil virajlı yolda kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile otomobil yol kenarına savruldu.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Samet Kocakoç ile yanındaki 56 yaşındaki Mustafa Kocakoç ile 50 yaşındaki Güllü Kocakoç hayatını kaybetti. 32 yaşındaki  İsmail Kocakoç, 58 yaşındaki Halime Tonkal ve 8 yaşındaki Abdurrahman Tonkal yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi altına alındı. TIR şoförü Necmi Ş., gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...