Times'a bir tepki de Yalçın Akdoğan'dan

- Güncelleme:
Times'a bir tepki de Yalçın Akdoğan'dan

GÜNDEM Haberleri

The Times gazetesinde yer alan ve Başbakan Erdoğan ile hükümeti hedef alan ilana, Başbakan Erdoğan'ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğan tepki gösterdi.

The Times gazetesinde yer alan ve Başbakan Erdoğan ile hükümeti hedef alan ilana, Başbakan Erdoğan'ın siyasi başdanışmanı Yalçın Akdoğantepki gösterdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi başdanışmanı ve AK Parti Milletvekili Akdoğan, "Başbakan'a açık mektup" başlığıyla yer alan gazete ilanında Başbakan Erdoğan'ı ve Türk hükümetini hedef alan yorumlara tepki gösterdi. nbsp; Yalçın Akdoğan, "Böylesine hezeyanlarla ve siyasi polemiklerle dolu bir ilanın The Times'da yayınlanması bu gazetenin saygınlığına gölge düşürdü" dedi. Akdoğan, Cumhuriyet tarihinin en önemli reformlarını hayata geçiren bir yönetimi diktatoryal şeklinde suçlamanın "açık bir densizlik" olduğunu ifade etti. Akdoğan, "Kazlıçeşme'de toplanan 1,5 milyon kişinin iradesini küçümseyen ve bunu Nuremberg toplanmalarına benzeten bir yaklaşım, Türkiye toplumunun büyük bir bölümüne karşı açıkça nefret suçu işlemekte ve milli iradeye saygısızlık yapmaktadır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...