TikTok Laz Kızı kim, kocası kimdir? Tiktok Laz Kızı, nereli, gerçek adı ne, tutuklandı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TikTok Laz Kızı kim, kocası kimdir? Tiktok Laz Kızı, nereli, gerçek adı ne, tutuklandı mı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TikTok Laz Kızı kim, nereli, kocası kimdir, gerçek adı ne? (VİDEO) | TikTok’ta Laz Kızı olarak lakaplı kadın video paylaşımları sonrası bugün gözaltına alınmıştı. TikTok Laz Kızı video ve yayınları sosyal medyada gündem olmuştu. Video ve paylaşımların ardından müstehcen yayınlar yapan kadın gözaltına alındı. Bu gelişmenin ardından TikTok Laz Kızı kim, gerçek adı ne, kocası kim, nereli soruları gündem oldu. Peki, gözaltına alınan TikTok Laz Kızı tutuklandı mı, neden gözaltına alındı? İşte detaylar…

TikTok Laz Kızı kimdir, gerçek adı ne? Müstehcen içerikli video paylaşımları sonrası “Laz Kızı” lakaplı bir kadın bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı. Peki, TikTok Laz Kızı kim, nereli, kaç yaşında, gerçek adı ne? Olay ile ilgili detaylar haberimizde…

TİKTOK LAZ KIZI KİM?

TikTok’ta yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ve müstehcen görüntüler veren ‘Laz Kızı’ lakaplı G.D.’nin saatte 100 bin lira topladığı iddia edilmişti. Polis ekipleri harekete geçti. Yayınlarıyla tepki çeken kadın Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

TİKTOK LAZ KIZI TUTUKLANDI MI?

Hakkında "müstehcenlik" suçundan işlem yapılan G.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. G.D, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince yurt dışı çıkış yasağı ve imza şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.

TikTok Laz Kızı kim, kocası kimdir? Tiktok Laz Kızı, nereli, gerçek adı ne, tutuklandı mı?

TİKTOK LAZ KIZI KOCASI KİM?

TikTok'ta "Laz Kızı" lakaplı kadının kocası da merak edilen kişiler arasında yer alıyordu. G.D, 'nin kocası hakkında bilgi bulunmamaktadır.

TİKTOK LAZ KIZI HAMİLE Mİ?

TikTok "Laz Kızı" G.D,'nin hamile olduğu belirtildi.

TİKTOK LAZ KIZI NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Öte yandan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, konu ile ilgili sosyal medya üzerinden suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı. Söz konusu içeriklerin yayından kaldırılmasına karar verilmişti. Açıklamada yer verilen ifadeler şöyle:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan bir TikTok kullanıcısının uygunsuz görüntülerle hediye ve bağış toplaması haberleriyle ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Haberlere konu olan sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımlarda; çocukların psikososyal gelişimini olumsuz yönde etkileyecek, çocukların ihmal ve istismarı ile kadınlara yönelik hakaret içerikli, küçük düşürücü, kişi onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte görsellere yer veren görüntülerin yer aldığı anlaşılmıştır.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce bahsi geçen içeriğin kaldırılması, erişimin engellenmesi talebinde ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...