Tıkanan trafik bile başkanı durduramadı

Tıkanan trafik bile başkanı durduramadı

GÜNDEM Haberleri

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yoğun iş temposuna hafta sonu da devam etti.

Büyükçekmece'deki toplantılarının ardından bir televizyon kanalındaki "Siyasetin Aktörleri" isimli programa katılmak üzere Büyükçekmece'den yola çıkan Akgün, Çağlayan'da meydana gelen kaza sebebiyle trafikte sıkıştı. Bir süre makam arabasında trafiğin açılmasını bekleyen Hasan Akgün, programa geç kalma riski artınca o sırada trafiğin arasında seyreden motosikletli kuryeyi durdurdu. Kurye, kendisini tanıtan ve acelesi olduğunu söyleyen Başkan Akgün'e yardım etmeyi kabul etti. Motosikletin arkasına atlayıp programa tam zamanında yetişen Akgün, şunları söyledi: "İşimiz, şartlar uygun olmadığı durumlarda bile her iş için çare üretebilmektir. Hiçbir yere geç kalma lüksümüz yok. Büyükçekmece'den Çağlayan'a gelmek normalde 20 dakika ama iki saattir yoldaydım. Kurye arkadaş olmasaydı programa zamanında yetişmem imkansızdı."

GEÇ KALMA nbsp;LÜKSÜM YOK

Başkan Akgün, yoldan geçen kuryeyi durdurup derdini anlattı. Kurye de, "Elbette başkanım" deyip Akgün'ü istediği yere götürdü.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...