TİKA'dan Afganistan'da 350 yetime iftar

/ Kaynak: AA
TİKA'dan Afganistan'da 350 yetime iftar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Afganistan'ın başkenti Kabil'de 350 yetim kız çocuğu için iftar sofrası kurdu.

İftarda Afganistan Çalışma Bakanı Nesrin Uryahel, TİKA Kabil Koordinatörü Süleyman Şahin ve milletvekilleri yemek servisi yaptı.
TİKA Kabil Koordinatörü Şahin, Alavoddin Yetimhanesinde yaşayan 350 yetim kız çocuğu için iftar sofrası kurduklarını ifade ederek kızların Türk yemeklerini çok beğendiğini söyledi.
Afganistan Çalışma Bakanı Nesrin Uryahel, Türkiye'nin, değişik alanlarda Afganistan'a önemli yardımlarda bulunduğunu ve bu yardımların devam ettiğini vurgulayarak yetim kız ve erkek çocuklarının yaşam koşularının iyileşmesi için TİKA ve diğer yardım kuruluşlarıyla uzun süreli program üzerinde çalıştıklarını ifade etti.
Yetimhanede kalan kız çocukları da ramazan ayında Türkiye'nin kendilerine gösterdiği ilgi ve bu iftar programı için teşekkür ettiler.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...