THY’den beklenen açıklama: Hafta sonu bileti olan yolcular ne yapacak?

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
THY’den beklenen açıklama: Hafta sonu bileti olan yolcular ne yapacak?

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sokağa çıkma kısıtlaması vakitlerinde bileti olan yolcuları ilgilendiren açıklama Türk Hava Yolları'ndan geldi. Yapılan açıklamada “Hafta sonları kısıtlama saatlerinde bileti olan yolcular uçuş belgeleriyle seyahat edebilir” denildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ve koronavirüse karşı alınan yeni tedbirler kapsamında belirli saatler içerisinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sokağa çıkma kısıtlaması vakitlerinde bileti olan yolcuları ilgilendiren açıklama ise Türk hava yollarından geldi.

THY’den yapılan açıklamada “Hafta sonları kısıtlama saatlerinde bileti olan yolcular uçuş belgeleriyle seyahat edebilir” denildi.

THY’den kısıtlama açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı korona virüs önlemleri’nin ardından Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Üstün yaptığı açıklamada, "misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler" dedi.

Sosyal medya hesabından kısıtlama saatlerinde uçuşu olan yolcuların, uçuşlarını yapabileceğini açıklayan Üstün’ün açıklaması şöyle: ”Değerli misafirlerimiz; Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...