THY yarın iptal olan uçuşlar! (LİSTE) THY’de yarınki hangi seferler iptal edildi, iptal olan seferler hangileri?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
THY yarın iptal olan uçuşlar! (LİSTE) THY’de yarınki hangi seferler iptal edildi, iptal olan seferler hangileri?

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

THY yarın iptal olan seferler! THY olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferini karşılıklı olarak iptal etti. Peki, THY’de yarınki hangi seferler iptal edildi, iptal olan seferler hangileri? THY yarın iptal olan uçuşlar merak ediliyor. İşte, Yarınki iptal olan THY uçuşları!

THY yarın iptal olan seferler merak ediliyor. THY olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferini karşılıklı olarak iptal etti. Peki, THY’de yarınki hangi seferler iptal edildi, iptal olan seferler hangileri? THY yarın iptal olan uçuşlar merak ediliyor. İşte, Yarınki iptal olan THY uçuşları haberimizde…

THY İPTAL OLAN SEFERLER

Türk Hava Yolları’ndan (THY) yapılan açıklamada yarın İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı.

Türk Hava Yollarından yapılan açıklamada, "Yarın İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı uyarınca toplam 40 seferimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir" denildi.

Açıklamada, yolcuların THY'nin internet sitesi üzerindeki "uçuş durumu sorgulama" bölümünden seferlerini kontrol etmeleri uyarısında bulunuldu.

YARINKİ HANGİ THY SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ?

Yarın THY ile uçuşunuz var ise https://www.turkishairlines.com/tr-int/ucak-bileti/ucus-durumu/ bağlantısı üzerinden sefer durumunuzu kontrol edebilir ve iptal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

THY yarın iptal olan uçuşlar! (LİSTE) THY’de yarınki hangi seferler iptal edildi, iptal olan seferler hangileri?

THY UÇUŞUM İPTAL Mİ OLDU?

Türk Hava Yolları uçuş iptali gerçekleşmesi halinde SMS ve e-posta gönderimi sağlamaktadır. Ayrıca web sitesi ve mobil uygulama üzerinden uçuş durumunuzu kontrol edebilirsiniz.

YARINKİ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için cumartesi günü hızı 70 km'yi bulacak olan fırtınanın, pazar günü yer yer tam fırtına biçiminde hızının 110 km'ye ulaşacağı bildirildi. Hafta sonu yurt genelinde sağanak bekleniyor. Cumartesi Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'de fırtına, pazar günü İç Anadolu'nun batısında kar uyarısında da bulunuldu.

AFAD; 29 il için "turuncu", 26 kent için de "sarı" alarm uyarısında bulundu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...