THY seferlerine fırtına engeli: Çok sayıda uçuş iptal!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
THY seferlerine fırtına engeli: Çok sayıda uçuş iptal!

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Türk Hava Yolları, olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'da yarınki 40 seferin karşılıklı olarak iptal ettiğini duyurdu.

Hava yolu ulaşımında hava muhalefeti yaşanıyor. Türk Hava Yolları (THY), yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.

Türk Hava Yollarından yapılan açıklamada, "Yarın İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) kararı uyarınca toplam 40 seferimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir" denildi.

MGM'DEN MARMARA İÇİN FIRTINA VE YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için cumartesi günü hızı 70 km'yi bulacak olan fırtınanın, pazar günü yer yer tam fırtına biçiminde hızının 110 km'ye ulaşacağı bildirildi. Hafta sonu yurt genelinde sağanak bekleniyor. Cumartesi Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'de fırtına, pazar günü İç Anadolu'nun batısında kar uyarısında da bulunuldu.

AFAD; 29 il için "turuncu", 26 kent için de "sarı" alarm uyarısında bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...