Teslim olanların sayısı artıyor! 1 PKK'lı terörist daha teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Teslim olanların sayısı artıyor! 1 PKK'lı terörist daha teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmaları sonucu bölücü terör örgütü PKK'dan kaçan 1 teröristin daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. Böylece yılbaşından bu yana teslim olan terörist sayısı 84'e yükseldi.

Hain terör örgütü PKK ile mücadele operasyonlarla olduğu kadar ikna çalışmaları ile de sürüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen ikna çalışmaları ile terör örgütü PKK mensubu olan teröristlere ikna olmaları için çalışmalar yapılıyor. İçişleri Bakanlığı 1 PKK'lı teröristin daha teslim olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucu, 1 terörist PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

TESLİM OLANLARIN SAYISI 84'E YÜKSELDİ

Terör örgütüne 2015'te katılan teröristin Irak ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucu, 1 Ocak'tan bu yana teslim olan örgüt mensubu sayısı 84'e yükseldi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...