Teröristler kaçınılmaz son! Barış Pınarı ve Zeytin Dalı'nda 3 PKK/YPG'li etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teröristler kaçınılmaz son! Barış Pınarı ve Zeytin Dalı'nda 3 PKK/YPG'li etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

Kahraman Mehmetçiğin terörle mücadelesi azim ve kararlılıkla devam ediyor. Hain terör örgütü PKK ve mensupları teröristler askerlerimizin düzenlediği operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor ve inleri başlarına yıkılıyor. Bugün Irak'ın kuzeyinde sabah saatlerinde 2, öğle saatlerinde ise 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Son olarak Milli Savunma Bakanlığı, 3 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyuruldu. Böylece bugün toplamda 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terörle mücadelesi gece gündüz, dağ bayır demeden kararlılıkla devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1580204146480668673

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...