Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf gibi açıklama: Bizi ortadan kaldıracaklar

Düzenleyen: / Kaynak: YENİ ŞAFAK
Terörist elebaşı Duran Kalkan'dan itiraf gibi açıklama: Bizi ortadan  kaldıracaklar

GÜNDEM Haberleri  / YENİ ŞAFAK

Örgüt medyasına konuşan Terörist elebaşı Duran Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." sözleriyle, itiraf gibi bir açıklamada bulundu.

Terörle mücadele yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen operasyonlarla başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe-Kilit OperasyonuPKK elebaşı Duran Kalkan'ın uykularını kaçırdı. Öyle ki örgüt medyasına konuşan Kalkan, "Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." itirafında bulunarak, sona yaklaştıklarını adeta itiraf etti.

"GERİLLA ÜSLENMESİNİ ORTADAN KALDIRACAKLAR"

Örgütün parça parça zayıflatıldığını ve sıranın merkez alana geldiğini söyleyen Kalkan, "Bizi tümden yok etmek istiyorlar" dedi.

Örgüt medyasına konuşan terörist elebaşı, "ZAP Bölgesinde başarılı olurlarsa diğer gerilla bölgelerini, Hakurk'dan, Haftanin’e kadar tümden denetim altına alacaklar. Gerilla üslenmesini ortadan kaldıracaklar. Bu gerçeği görmek lazım." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: YENİ ŞAFAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...