Terörist Ahlam Albashır’ın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı: Sevgilisi için örgüte katılmış

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Terörist Ahlam Albashır’ın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı: Sevgilisi için örgüte katılmış

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamanın bombacısı Ahlam Albashır’ın emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Bombacı Albashır terör örgütüyle ilk olarak nasıl bağlantısı olduğunu açıkladı. YPG mensubu örgüt üyesi Ahmet A. İle sevgili olduktan sonra, Albashir’in örgütsel faaliyetlerde kullandığı öğrenildi.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin gözaltında bulunan terörist Ahlam Albashır ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltında bulunan terörist Ahlam Albashır’in emniyetteki ilk ifadesinde "YPG/ PYD üyesi Ahmed A. ile 2017’de tanıştım. Sevgili olduk. Daha sonra Ahmed Cerablus’a gitti ben de gittim. Ardından bana görevler teklif etti. Daha sonra Ahmed’le irtibatımız koptu. Ancak örgütle irtibatımız kopmadı" dediği ortaya çıktı.  İstanbul Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi’nde 13 Kasım’da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı patlamaya ilişkin ulaşıldı.

‘SEVGİLİ OLDUK, GÖREVLER TEKLİF ETTİ”

Beyoğlu Taksim’i kana bulayan bombayı bırakan terör örgütü üyesi Ahlam Albasir’in ifadesinde "YPG/ PYD üyesi Ahmed A. ile 2017’de tanıştım. Sevgili olduk. Daha sonra Ahmed Cerablus’a gitti ben de gittim. Ardından bana görevler teklif etti. Daha sonra Ahmed’le irtibatımız koptu. Ancak örgütle irtibatımız kopmadı" dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...