Teröre geçit yok! Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Teröre geçit yok! Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirdiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele sürüyor. Kahraman Mehmetçik, hem yurt içiden hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla terör örgütü PKK ve türevlerine sığındıkları bölgeler dar edilirken teröristlere geçit verilmiyor. Bu kez Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi. Konuya ilişkin açıklamayı Milli Savunma Bakanlığı yaptı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

"Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi." 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...