Terörde çözülmeler sürüyor: 3 PKK/KCK'lı ikna yoluyla teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Terörde çözülmeler sürüyor: 3 PKK/KCK'lı ikna yoluyla teslim oldu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK/KCK, FETÖ/PDY, DEAŞ terör örgütlerine yönelik operasyonlar sürüyor. Çalışmalar kapsamında 3'ü ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu 5 kişi gözaltına alındı.

Hain terör örgütleri ile mücadele yurdun tüm noktalarında titizlikle sürerken bir yandan da ikna çalışmaları ile teröristlerin teslim olmaları ile çalışmalar yürütülüyor. Şırnak'ta 3 PKK/KCK'lı teslim oldu.

Terörle mücadele çerçevesinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent merkezi ve ilçelerde PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon yapıldı.

Operasyonlarda gözaltına 5 şüpheliden 2'si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İkna yoluyla teslim olan 3 örgüt mensubunun işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...