Terör yuvası Yunanistan'a kaçmaya çalışan 6 FETÖ'cü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Terör yuvası Yunanistan'a kaçmaya çalışan 6 FETÖ'cü yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Yasa dışı geçitlere geçiş vermeyen Hudut Kartalları, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalıştığı tespit edilen ve aralarında FETÖ mensuplarının da olduğu 6 kişiyi yakaladı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele yurdun tüm noktalarında titizlikle sürerken FETÖ'cüler tek tek yakalanıyor. Sınırlarda sağlanan üst düzey güvenlik ile  yasa dışı yollar ile geçişlere geçit verilmiyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişinin yakalandığını duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4'ünün FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1717093679096123526

14 FETÖ'CÜ KAÇAMADAN YAKALANDI

Antalya'da önceki gün FETÖ üyesi kişilerin, deniz yoluyla Phaselis Koyu'ndan yurt dışına kaçmaya çalıştıkları bilgisi üzerine, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçti. Bölgede yapılan aramada, 14 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler arasında ihraç edilen kurmay albay, üsteğmen ve astsubayların da yer aldığı öğrenildi. Zanlılar, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...