Terör yuvalarına 'pençe' darbesi! 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Terör yuvalarına 'pençe' darbesi! 5 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin Hava Kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütü PKK ve türevlerine ağır darbeler vuruluyor. Kahraman Mehmetçik, terörle mücadeleye ara vermeden devam ederken sabah saatlerinde MİT, PKK/YPG'nin  Suriye/Tel Rıfat bölgesindeki teknik cihaz ve drone sorumlusu olan Akif Amed kod Bager Öndeş’i, Suriye’de düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirerek teröre ağır darbe vurdu. 

Yurt içinde ve sınır ötesinde terörün kökünü kazımak için çalışmalarını sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, başarılı bir operasyon daha gerçekleştirdi. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist, hava kuvvetleri tarafından etkisiz hâle getirildi. 

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terör yuvalarını güçlü şekilde vurmaya devam ediyor. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist, Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1731603408073703910

MARDİN'DE 2 TERÖRİST ETKİSİZ

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sabah saatlerinde Mardin Dargeçit'teki Kahramanlar-32 operasyonunda 1'i kırmızı kategoride aranan Orhan Elma olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...