Terör örgütünde ikna yoluyla çözülme devam ediyor

Düzenleyen:
Terör örgütünde ikna yoluyla çözülme devam ediyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamada, terör örgütünün çözülmeye devam ettiği belirtilerek, 1 örgüt mensubunun daha ikna yoluyla teslim olduğu duyuruldu.

Türkiye'nin terör ile mücadelesi devam ediyor. Terör örgütü PKK çözülmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı 1 terör örgütü mensubub daha ikna yoluyla teslim olduğunu duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK’da çözülme devam ediyor, 1 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2009 yılında terör örgütüne katıldığı, Suriye ve Irak’ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 2021 yılında teslim olan örgüt mensubu sayısı 157'ye yükseldi.” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...