Terk edilmiş metruk binalara operasyon

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da Yunus ekipleri, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk ve boş binalara operasyon düzenledi. Film sahnelerini aratmayan operasyonda, binalardaki şüpheliler yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yunus ekipleri, şehirdeki metruk ve boş evlere operasyon düzenledi. Terk edilmiş binalardaki şüpheliler polis ekipleri tarafından yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Yunus ekipleri, anıtlar kurulu kararı sebebiyle mülk sahiplerinin çivi bile çakamayıp, restore ettiremediği için terk ettiği ve yıkılma tehlikesi bulunan metruk binalara operasyon düzenledi.

Terk edilmiş metruk binalara operasyon

Ekiplerin camlardan tırmanarak içeri girdiği operasyonda, bazı şüpheliler yakalandı. Baskın anları film sahnelerini aratmadı. Mahalle sakinleri operasyonu şaşkınlıkla izlerken, operasyon vatandaşlardan tam not aldı.

Terk edilmiş metruk binalara operasyon

Şehrin huzuru ve asayişin sağlanabilmesi için, Yunus ekiplerinin ve diğer birimlerin de katkılarıyla belirli gün ve saatlerde operasyonların devam edeceği öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...