Terim bombayı patlattı! Adnan Januzaj için uğraşıyoruz

Terim bombayı patlattı! Adnan Januzaj için uğraşıyoruz

GÜNDEM Haberleri

Fatih Terim, Manchester United'ın yıldızı Adnan Januzaj'ı Türk Milli Takımı'nı seçmesi için ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Milli Takım'la ilgili açıklamalar yaptı. Manchester United'ın yıldızı Adnan Januzaj'ı Türk Milli Takımı'nı seçmesi için ikna etmeye çalıştıklarını söyleyen Terim, "Bunun için uğraş verdiğimizi söyleyebilirim. Oyuncunun istemesinden çok şartların da uyması lazım" dedi. "2016 yarışı Hollanda, Türkiye, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda arasında geçer" sözlerini kullanan Fatih hoca, "Milli takım oyuncu yetiştirme yeri değildir, sonuç alma yeridir. Herkesin bir eksiği vardır. Arkadaşlarımla konuşup her oyuncunun eksiğine göre idman yaptırıyorum. Oyuncu havuzu geniş olmalı. Bir oyuncumuz sakatlandığında 'aman öldük' dememeliyiz" açıklaması yaptı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...