Terhisine 58 gün kalan askerin hazin sonu

/ Kaynak: DHA
Terhisine 58 gün kalan askerin hazin sonu

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kars'ta askerliğini yaparken izin için Samsun'a geldiği gün trafik kazasında hayatını kaybeden ulaştırma er Bayram Özata için askeri tören düzenlendi.

Kars'ta vatani görevini yaparken iznini geçirmek için Samsun'a geldiği gün trafik kazasında hayatını kaybeden ulaştırma er Bayram Özata için bugün askeri tören düzenlendi. İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki baba evine getirilen Özata'nın bayrağa sarılı cenazesi, helallik alınmasından sonra Fatih Camii'ne götürüldü.

İkindi üzeri kılınan namazın ardından Bayram Özata'nın tabutu askerlerin omuzlarında cenaze aracına konuldu. Terhisine 58 gün kala hayatını kaybeden Özata, Derecik Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Oğullarının cenaze töreninde Hatice ve Arslan Özata çifti ile kardeşi Orhan Özata güçlükle ayakta durabildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...