Teravih namazı sırasındaki patlamada ölü sayısı 10 oldu

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Teravih namazı sırasındaki patlamada ölü sayısı 10 oldu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Teravih Namazında iki farklı Sünni camisinde meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı 10'na, yaralandanların sayısı ise 32'ye yükseldi.

Irak'ın kuzeyinde bulunan Kerkük şehrinde Ramazan ayına rağmen şiddet durmak bilmiyor. Teravih Namazında iki farklı Sünni camisinde meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı10'na, yaralandanların sayısı ise 32'ye yükseldi. nbsp;Olay Kerkük'ün Güneydoğusunda ki Birazar Semtinde bulunan Camilerde meydana geldi. Birbirilerine çok yakın olan Ömer Bin Hattap Camisi ile Salihin Camisine teröristlerce ayrı ayrı mayın düşendi. Cemaatin Teravih namazı kıldığı sırada teröristlerce ard arada patlatılan mayınların patlaması sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı. nbsp;Patlama sonrası camilerde ve çevre evlerde maddi zarar meydana gelirken, yanan araçlara itfaiye araçları müdahale ederek söndürdü. Yaralılar ise ambulanslarla Kerkük Devlet Hastanesine kaldırıldı. nbsp;Olayla ilgili polis diğer camilerde önlem alırken vatandaşları da şüpheli durumlara karşı duyarlı olmaya çağırdı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...