Temmuz ayında kış eğlencesi: 2 bin 900 rakımda kar topu oynadılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kavurucu Temmuz sıcağında serinlemek için yaylaya çıkan gençler yol kenarında kış aylarından kalan karları görünce kar topu oynadı. Gençlerin eğlenceli anları sosyal medyada gündem oldu.

Tüm Türkiye kavurucu yaz sıcaklarının etkisi altına girdi. Bunaltan havadan kaçmak isteyenler kendilerini yaylalara ve yüksek kesimlere attı. Artvin'de yaylaya çıkan gençler ise kar sürprizi ile karşılaştı.

TEMMUZ AYINDA KAR TOPU OYNADILAR

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; hafta sonunu Artvin’in 2 bin 900 rakımlı Bilbilan yaylasında geçirmek isteyen bir grup genç, temmuz ayında kar sürpriziyle karşılaştı. Yayla yolu üzerinde yol kenarında kış ayından kalma kar gören gençler, araçlarını durdurup karın üzerinde kar topu oynadılar.

Doyasıya eğlenen gençler görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşınca büyük ilgi gördü. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...